🎥 De Ronde van Hongarije heeft hem gestrikt: organisatie krijgt ex-prof Peter Sagan op de startlijst Wielrennen
Wielrennen

🎥 De Ronde van Hongarije heeft hem gestrikt: organisatie krijgt ex-prof Peter Sagan op de startlijst

🎥 De Ronde van Hongarije heeft hem gestrikt: organisatie krijgt ex-prof Peter Sagan op de startlijst

De Tour de Vendée, verreden op 1 oktober 2023, gold voor Peter Sagan destijds als zijn laatste profkoers ooit. De drievoudig wereldkampioen, die in de nadagen van zijn carrière uitkwam voor TotalEnergies, zou zich vanaf 2024 gaan richten op het mountainbiken, waarbij hij tracht een goede prestatie af te leveren op de Olympische Spelen. Toch stopt de Slowaak niet helemaal met het rijden van profkoersen op de weg, zo blijkt uit een video die de Ronde van Hongarije-organisatie deelde op X.

'Breaking news!!', wordt er geschreven in het videobericht. 'Drievoudig wereldkampioen Peter Sagan zal deelnemen aan de Ronde van Hongarije 2024.' En dat komt toch wel als een (aangename) verrassing, daar de 34-jarige sterkhouder zich in de gelederen van het Slovaakse RRK Group - Pierre Baguette - Benzinol, een ploeg op continentaal niveau, mengde. En die formatie lijkt juist vooral acte de présence te geven in de iets kleinere koersen.

Video: Peter Sagan doet mee aan de Ronde van Hongarije 2024

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws