Gehoopte rentree Pidcock nog niet in Gent-Wevelgem, Sheffield wel terug bij INEOS Grenadiers Wielrennen
Wielrennen

Gehoopte rentree Pidcock nog niet in Gent-Wevelgem, Sheffield wel terug bij INEOS Grenadiers

Gehoopte rentree Pidcock nog niet in Gent-Wevelgem, Sheffield wel terug bij INEOS Grenadiers

INEOS Grenadiers heeft de zeven namen voor Gent-Wevelgem bekendgemaakt. De Britse formatie rekent zondag opnieuw op Filippo Ganna en vijf anderen die ook de E3 Saxo Classic reden. Magnus Sheffield is de enige nieuwe naam.

Sheffield rijdt tot dusverre een ijzersterk seizoen. De jonge Brit werd vierde in de Tour Down Under, reed een gedegen Openingsweekend en knalde - ondanks een crash in Strade Bianche - naar een derde plaats in de openingstijdrit van de Tirreno-Adriatico. Na Milaan-Sanremo werd besloten om de E3 over te slaan en zo fris aan het vertrek te staan van Gent-Wevelgem en de klassiekers die nog volgen.

Naast man-in-vorm Ganna en Sheffield rekent INEOS verder op Ben Turner, Michał Kwiatkowski, Jhonatan Narváez, Connor Swift en Kim Heiduk. Grote afwezige is Tom Pidcock, die groen licht heeft gekregen om weer te koersen na een hersenschudding, maar zijn rentree dus nog niet zal maken op zondag.

Selectie INEOS Grenadiers - Gent-Wevelgem 2023

Filippo Ganna
Ben Turner

Michał Kwiatkowski
Jhonatan Narváez
Connor Swift
Kim Heiduk
Magnus Sheffield


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws