INEOS Grenadiers met sterke selectie naar Ronde van Vlaanderen, Pidcock kopman van dienst Wielrennen
Wielrennen

INEOS Grenadiers met sterke selectie naar Ronde van Vlaanderen, Pidcock kopman van dienst

INEOS Grenadiers met sterke selectie naar Ronde van Vlaanderen, Pidcock kopman van dienst

Tom Pidcock gaat komende zondag de uitdaging aan om Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tadej Pogacar te verslaan in de Ronde van Vlaanderen. De winnaar van Strade Bianche is de kopman van INEOS Grenadiers, dat verder nog meer ijzers in het vuur heeft voor een mooi resultaat.

De Engelse formatie maakt namelijk op Twitter bekend ook Ben Turner, Magnus Sheffield en Jhonatan Narváez mee naar België te nemen. Vooral Narváez kon in Dwars door Vlaanderen lang mee met de besten en maakte onderdeel uit van het groepje waar Christophe Laporte (Jumbo-Visma) uit won. Luke Rowe, Connor Swift en Kim Heiduk maken de selectie compleet.

Pidcock zei eerder zelf dat hij denkt De Ronde te kunnen winnen. 'Ik hoop dat ik win. Dat is mogelijk, ja, maar dan moet het wel mijn kant op vallen. Ik heb genoten van de afgelopen koersen, waarin hard werd gekoerst. Het is duidelijk dat die drie jongens een heel goed niveau hebben', verwees de Engelsman naar Van der Poel, Van Aert en Pogacar.

Ook coach Kurt Bogaerts toonde zich optimistisch. 'We hebben veel getraind en de laatste twee dagen voor Dwars door Vlaanderen bijna niks gedaan, om fris aan de start te komen. Hopelijk heeft deze race gedaan wat 'ie moest doen na een periode zonder koersen. Hoeveel procent hij is verloren? Ik geloof niet zo in procenten, maar ik denk dat hij goed is.'

Selectie INEOS Grenadiers Ronde van Vlaanderen 2023

Tom Pidcock

Ben Turner
Magnus Sheffield
Jhonatan Narváez
Luke Rowe
Connor Swift
Kim Heiduk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws