INEOS Grenadiers meteen loeisterk met Thomas, Plapp en gebroeders Hayter in Tour Down Under Wielrennen
Wielrennen

INEOS Grenadiers meteen loeisterk met Thomas, Plapp en gebroeders Hayter in Tour Down Under

INEOS Grenadiers meteen loeisterk met Thomas, Plapp en gebroeders Hayter in Tour Down Under

INEOS Grenadiers laat er geen gras over groeien en is voornemens om het wielerjaar 2023 knallend te beginnen. De Britse miljoenenformatie stelt een ijzersterke ploeg op voor de Tour Down Under, die op 17 januari begint.

Bij INEOS springt Geraint Thomas het meest in het oog. De Welshman is er vroeg bij, al is het bij hem altijd de vraag hoe goed de vorm al is. Het lijkt realistischer dat Plapp een gevaarlijke klant wordt voor ritzeges en het klassement. De jonge Australiër verdedigde recent nog zijn Australische tijdrittitel met succes en is dus in goede vorm.

Naast Plapp staan er meer jonge talenten aan het vertrek. Magnus Sheffield maakte in 2022 indruk met zijn grote motor en kwaliteiten om het af te maken, onder meer in de Brabantse Pijl. Met de gebroeders Hayter heeft INEOS nog meer om op te gokken. Ethan is de rapste van de twee, tevens met een uitstekende tijdrit. Leo is nieuw bij INEOS en won in 2022 nog de Baby Giro. Wat kan hij in de kleuren van z'n nieuwe ploeg?

De selectie van INEOS wordt gecompleteerd door de ervaren Ben Swift en de Duitser Kim Heiduk.

Selectie INEOS Grenadiers Tour Down Under 2023

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws