Jakobsen zorgt in Denemarken voor veertigste seizoenszege Soudal Quick-Step: 'Dat is de kers op de taart' Wielrennen
Wielrennen

Jakobsen zorgt in Denemarken voor veertigste seizoenszege Soudal Quick-Step: 'Dat is de kers op de taart'

Jakobsen zorgt in Denemarken voor veertigste seizoenszege Soudal Quick-Step: 'Dat is de kers op de taart'

Na een spannende slotfase was het uiteindelijk Fabio Jakobsen die in de vierde etappe van de Ronde van Denemarken aan het langste eind trok. De Nederlander van Soudal Quick-Step boekte daarmee zijn tweede zege in de Deense rittenkoers. Via een kort persbericht blikt de 'Hulk van Heukelum' terug op zijn victorie.

'Ik ben blij met mijn twee overwinningen deze week. Die waren niet mogelijk geweest zonder de hulp van mijn teamgenoten, die ik wil bedanken voor hun ongelooflijke werk', steekt de welbespraakte topsprinter op lovende wijze van wal.

'Zo'n geweldige ploeg om je heen hebben geeft veel vertrouwen en het maakt het een stuk makkelijker in de finale. Ik ben blij dat ik hun vertrouwen en geweldige inzet kon terugbetalen', klinkt het voorts jubelend.

De overwinning van Jakobsen betekende alweer de veertigste seizoenszege van Soudal Quick-Step, iets wat ploegbaas Patrick Lefevere waarschijnlijk ook wel als muziek in de oren klinkt. 'Dat is gewoon de kers op de taart', vertelt Jakobsen erover. De Ronde van Denemarken wordt op zaterdag 19 augustus afgesloten middels een individuele tijdrit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws