Lidl-Trek heeft ambities 2024 rond: Pedersen en Geoghegan Hart als kopmannen naar Tour Wielrennen
Wielrennen

Lidl-Trek heeft ambities 2024 rond: Pedersen en Geoghegan Hart als kopmannen naar Tour

Lidl-Trek heeft ambities 2024 rond: Pedersen en Geoghegan Hart als kopmannen naar Tour

Lidl-Trek heeft de belangrijkste ambities voor de kopmannen rond. De formatie van Luca Guercilena presenteert woensdag de ploeg voor 2024 aan de pers en weet daarbij al wat de doelen worden van de verschillende speerpunten.

Mads Pedersen zal zijn seizoen net zoals vorig jaar aanvatten in de Ster van Besseges, waarna hij zich in het voorjaar uiteraard weer op de klassiekers richt. De Deen rijdt ook de Tour én Vuelta, respectievelijk aan de zijde van klassementsmannen Tao Geoghegan Hart en Mattias Skjelmose. In de Giro mag Giulio Ciccone hoge ogen proberen te gooien.

Ciccone doet dit met een sterke ploeg rondom hem. Ook Andrea Bagioli, Jasper Stuyven en Jonathan Milan zullen de Italiaanse ronde namelijk rijden. Milan werkt hiernaast - met Pedersen en Stuyven - ook een groot deel van de kasseienklassiekers af, meldt de ploeg. De Italiaan begint zijn seizoen in de Ronde van Valencia. Hart maakt na zijn zware val in de Giro van vorig jaar zijn rentree in de Ronde van de Algarve.

Ook Ellen van Dijk terug bij Lidl-Trek

Bij de damestak keert Ellen van Dijk na haar zwangerschap weer terug. Zij is samen met Lizzie Deignan, Elisa Longo Borghini en Elisa Balsamo aangeduid als voorjaarskopvrouw. Deignan, Longo Borghini en Gaia Realini rijden de Giro, Tour én Vuelta, Balsamo doet enkel de Giro en Tour.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws