Milaan-Turijn en Nokere Koerse zonder twee topfavorieten: De Kleijn niet gestart, Cavendish moet opgeven Wielrennen
Wielrennen

Milaan-Turijn en Nokere Koerse zonder twee topfavorieten: De Kleijn niet gestart, Cavendish moet opgeven

Milaan-Turijn en Nokere Koerse zonder twee topfavorieten: De Kleijn niet gestart, Cavendish moet opgeven

Milaan-Turijn en Nokere Koerse hebben woensdag wat tegenslag gekend, aangaande de deelnemerslijst. De organistatie in Nokere raakte Arvid de Kleijn nog voor de start kwijt, terwijl Mark Cavendish moest opgeven in Italië. Beide heren bleken ziek.

Seizoensrevelatie De Kleijn kwam naar Nokere om te winnen, dat stond na zijn uitslagen van dit seizoen wel vast. De 29-jarige Nederlander mengde zich brutaal in de debatten tussen de absolute topsprinters in de AlUla Tour en UAE Tour en won zelfs een rit in Parijs-Nice. Vorig jaar verraste hij al voor Tudor Pro Cycling met winst in Milaan-Turijn, waar hij woensdag niet op de startlijst stond.

Cavendish moest tijdens de Italiaanse eendagskoers opgeven. De Brit was afgelopen week actief in de Tirreno-Adriatico, waar hij op dag vijf buiten tijd werd gereden. Misschien een teken aan de wand, daar hij woensdag al rap in de remmen kneep. De Kleijn en Cavendish hebben beide iets onder de leden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws