Movistar met sterrenensemble Valverde, Mas, Soler en López naar Tour de France Wielrennen
Wielrennen

Movistar met sterrenensemble Valverde, Mas, Soler en López naar Tour de France

Movistar met sterrenensemble Valverde, Mas, Soler en López naar Tour de France

Movistar reist met al zijn kopstukken af naar de Tour de France. De Spaanse formatie gaat voor en goed klassement met Miguel Ángel López, terwijl ook Alejandro Valverde, Marc Soler en Enric Mas hun opwachting maken in de selectie.

Volgens de bekendmaking via de ploegsite gaat de Spaanse formatie naar de Tour de France met twee kopmannen: López en Mas. Tijdens het Critérium du Dauphiné liet López nog zien over goede benen te beschikken door zich in de bergritten te laten zien, waarnaast hij ook de Mont Ventoux dénivelé Challenge met overmacht won. Mas werd in diezelfde Dauphiné elfde.

De Colombiaan en de Spanjaard worden daarbij ondersteund door een sterke ploeg met onder anderen Valverde en Soler. Op die manier wil Movistar proberen om hun kopmannen, die vorig jaar vijfde en zesde werden in de Tour, naar een mooi klassement te leiden. Voor Valverde betekent het de veertiende deelname aan de Tour. Hij liet dit jaar een goede vorm zien met etappewinst in het Critérium du Dauphiné en zal ook in de Tour de France op de punchaankomsten meestrijden om de overwinningen.

Selectie Movistar Tour de France 2021

Alejandro Valverde
Carlos Verona
Enric Mac
Imanol Erviti
Iván Garcia Cortina
Jorge Arcas
Marc Soler
Miguel Ángel López


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws