Soudal-Quick Step met Bagioli en Schmid naar Waalse Pijl, Alaphilippe afwezig: 'Veel teams zullen controleren' Wielrennen
Wielrennen

Soudal-Quick Step met Bagioli en Schmid naar Waalse Pijl, Alaphilippe afwezig: 'Veel teams zullen controleren'

Soudal-Quick Step met Bagioli en Schmid naar Waalse Pijl, Alaphilippe afwezig: 'Veel teams zullen controleren'

Soudal Quick-Step heeft de selectie voor de Waalse Pijl uit de doeken gedaan. Andrea Bagioli, zondag zesde in de Amstel Gold Race, Ilan Van Wilder en Mauro Schmid reizen als kopmannen af naar de Ardennen. Julian Alaphilippe is zoals verwacht niet van de partij.

Van Wilder gaat na de Ardense klassiekers als meesterknecht van Remco Evenepoel mee naar de Giro d'Italia. De Belgische wereldkampioen verdedigt komende zondag zijn titel in Luik-Bastenaken-Luik. Ook de sterke James Knox, Dries Devenyns, Pieter Serry en Louis Vervaeke rijden de Waalse Pijl.

Ploegleider Geert Van Bondt. 'We reizen met vertrouwen af naar de Waalse Pijl. Bagioli zag er afgelopen week sterk uit, terwijl ook Schmid en Knox in een goede vorm verkeren. Serry, Van Wilder en Vervaeke keren terug na een solide trainingsperiode. Veel teams zullen de koers controleren om hun renners in een goede positie aan de Muur van Hoei te laten beginnen. Daar wordt alles beslist. Wij geloven in onze kansen.'

Selectie Soudal-Quick Step Waalse Pijl 2023

Andrea Bagioli

Dries Devenyns
James Knox
Mauro Schmid
Pieter Serry
Ilan Van Wilder
Louis Vervaeke

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws