Storer in spoor van Arensman en Bardet naar tweede plek: 'Zorgde voor een flashback' Wielrennen
Wielrennen

Storer in spoor van Arensman en Bardet naar tweede plek: 'Zorgde voor een flashback'

Storer in spoor van Arensman en Bardet naar tweede plek: 'Zorgde voor een flashback'

Groupama-FDJ sloot de Tour of the Alps vrijdag sterk af: waar Thibaut Pinot de etappe won, behoorde Michael Storer tot de sterkste renners voor het klassement, wat hem een knappe tweede plek in het eindklassement opleverde. ‘Het was een perfecte dag. We konden niet op meer hopen.’

Toen Team DSM met Romain Bardet en Thymen Arensman hard doortrok op de laatste steile klim, wist uiteindelijk enkel Storer van de overige klassementsrenners stand te houden. Het deed de Australiër terugdenken aan zijn tijd bij DSM, waar hij tot en met vorig seizoen reed. ‘De laatste klim deed me denken aan afgelopen jaar toen we met Romain en Thymen volle bak omhoog reden tijdens een trainingskamp in Oostenrijk. Om weer met elkaar te koersen, zorgde wel voor een flashback’, vertelt Storer aan Cycling Pro Net.

Met de tweede plek in de Tour of the Alps gaf Storer een passend vervolg aan zijn eindzege in de Tour de l’Ain van 2021. Gezien het deelnemersveld is de tweede plaats misschien wel van een hoger niveau. ‘Het is ongelooflijk om tweede te worden. Er waren zoveel sterke jongens. We wisten aan het begin van de week niet of we voor het klassement zouden gaan. De eerste dagen gaven me echter vertrouwen en uiteindelijk besloot ik ervoor te rijden’, besluit Storer.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws