Teunissen na crash even helemaal klaar met Ronde van Polen: 'Je kunt maar beter niks verwachten' Wielrennen
Wielrennen

Teunissen na crash even helemaal klaar met Ronde van Polen: 'Je kunt maar beter niks verwachten'

Teunissen na crash even helemaal klaar met Ronde van Polen: 'Je kunt maar beter niks verwachten'

Of Mike Teunissen snel nog eens de Ronde van Polen gaat rijden? Wij wagen het te betwijfelen. De 29-jarige Nederlander van Jumbo-Visma (vanaf 2023 Intermarché-Wanty-Gobert) viel afgelopen woensdag in de finale van de derde etappe en volgens hem waren de zaakjes door de organisatie niet goed geregeld.

Teunissen - die inmiddels uit de Ronde van Polen is gestapt om zich voor te bereiden op zijn huwelijk op zaterdag - laat via Twitter weten dat hij een harde smak maakte, vooral ook omdat er in de bocht losse hekken stonden. 'Een stootkussen was misschien geen overbodige luxe, maar in Polen kun je maar beter niks meer verwachten', schrijft hij cynisch.

De Ronde van Polen staat er natuurlijk niet helemaal lekker op, sinds de enorme crash van Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen in 2020. Ook toen waren de hekken in de finale niet vastgemaakt en vloog Jakobsen door de hekken heen. Buiten het hekwerk was Teunissen ook niet te spreken over de wegen. 'Ik viel omdat de wegen gladder zijn dan een gemiddelde ijsbaan.'

Video: Teunissen schuift hard onderuit in Polen


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws