Update | EOLO-Kometa-renner Albanese ontsnapt aan ernstige blessures na val op training Wielrennen
Wielrennen

Update | EOLO-Kometa-renner Albanese ontsnapt aan ernstige blessures na val op training

Update | EOLO-Kometa-renner Albanese ontsnapt aan ernstige blessures na val op training

(20 januari 2023) Vincenzo Albanese is vrijdag tijdens een training in Spanje hard ten val gekomen, zo schrijft Tutto Bici. De 26-jarige Italiaan, sinds 2021 een sterkhouder bij EOLO-Kometa, zou naar verluidt 'ernstig geblesseerd' zijn.

Albanese bereidde zich in Spanje voor op zijn seizoensdebuut in de Classica Comunitat Valenciana, maar daar kan een streep door. De Italiaan, afgelopen seizoen nog ritwinnaar in de Tour du Limousin en ijzersterk in de Giro d'Italia, wordt geobserveerd. Over zijn precieze toestand is op het moment van schrijven nog weinig bekend.

Update - 21 januari 2023 (18.30 uur): Albanese ontsnapt aan ernstige blessures

In een update meldt EOLO-Kometa dat na medisch onderzoek ernstige blessures bij Vincenzo Albanese zijn uitgesloten. Over de huidige toestand geeft de ploeg vooralsnog geen verdere informatie. Door de gevolgen van de val tijdens training kan Albanese in ieder geval niet deelnemen aan de Classica Comunitat Valenciana van zondag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws