Van Aert en Pogacar bij de tien genomineerden voor meest strijdlustige renner van de Tour Wielrennen
Wielrennen

Van Aert en Pogacar bij de tien genomineerden voor meest strijdlustige renner van de Tour

Van Aert en Pogacar bij de tien genomineerden voor meest strijdlustige renner van de Tour

Wout van Aert en Tadej Pogacar maken kans op de titel meest strijdlustige renner van de Tour de France 2022. De groene en witte trui zijn bij de tien genomineerden, die zaterdag bekend werden gemaakt.

Van Aert en Pogacar zijn meteen de enige twee die al succes boekten in de Ronde van Frankrijk. Simon Geschke is als dagenlang drager van de bollentrui ook genomineerd, maar hij moest zijn tricot op Hautacam afstaan aan de ontketende Jonas Vingegaard.

De Amerikanen Quinn Simmons en Neilson Powless hebben door hun aanvallende rijstijl ook een nominatie verdiend, evenals de Brit Fred Wright. De Fransen Thibaut Pinot en Alexis Gougeard hebben ook wat kilometers in de aanval gereden, terwijl Nils Politt en Louis Meintjes de selectie van tien compleet maken.

Stemmen op de titel van de Superstrijdlust in de Tour kan via de Twitter van Prix Antargaz. Dit kan tot zaterdagmiddag 17.00 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws