Wielrennen op TV 2024 | Uitslapen, joggingbroek aan en de hele dag live voor de televisie voor de Tour! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Uitslapen, joggingbroek aan en de hele dag live voor de televisie voor de Tour!

Wielrennen op TV 2024 | Uitslapen, joggingbroek aan en de hele dag live voor de televisie voor de Tour!

De wielerkalender dendert voort! De Tour is de France is volop bezig, en in dit artikel houdt In de Leiderstrui bij waar het allemaal te zien is, inclusief de avondprogramma's.

Wielrennen op TV zondag 14 juli 2024 (Tour de France, Giro Donne)

Op zondag krijgen we een tweede stevige bergetappe in de Pyreneeën, met start om 12.05 uur. Klimmen vanuit het vertrek en aankomst bergop, een rit om naar uit te kijken! Die kun je via Eurosport van start tot finish volgen. Dit betekent dat je al om 11.30 uur kunt inschakelen op het hoofdkanaal of de online platformen van de sportzender. De Belgen zijn er op VRT 1 vanaf 11.45 uur bij op Sporza. De NOS (op NPO 1) start de uitzending om 11.50 uur en is zodoende ook de hele dag live.

Uiteraard zijn er ook de avondprogramma's. De Avondetappe is er om 22.08 uur bij op NPO1, Vive le Velo kiest ervoor om om 19.45 uur (op VRT1) te beginnen. Ook de Giro Donne kun je vrijdag bekijken, vanaf 12.50 uur op de online platformen van Eurosport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws