­čôŞ Veldrijden, golfen en nu... ski├źn: Mathieu van der Poel geniet in het zonnetje van de sneeuw Veldrijden
Veldrijden

­čôŞ Veldrijden, golfen en nu... ski├źn: Mathieu van der Poel geniet in het zonnetje van de sneeuw

­čôŞ Veldrijden, golfen en nu... ski├źn: Mathieu van der Poel geniet in het zonnetje van de sneeuw

Mathieu van der Poel heeft het zondagavond na zijn wereldtitel veldrijden in T├íbor ogenschijnlijk niet laat gemaakt. De Nederlander - die zijn zesde WK-titel binnensleepte - stond de ochtend na zijn race alweer op de golfbaan nabij Antwerpen. Hij vloog maandagochtend in alle vroegte terug naar Belgi├ź, om daags nadien naar de sneeuw te reizen.

Van der Poel zal de broekriem wat losser doen, nu hij zijn cross-seizoen erop heeft zitten. Middels diverse trainingsstages in Spanje is de vorm momenteel goed en dus vervolgt hij pas na een korte break de voorbereiding op zijn wegseizoen. Tijd genoeg dus om een balletje te slaan, al is het wel opvallend dat hij er al om 09.00 uur aan begon.

Speuren we verder op social media, dan treffen we ook nog een Instagram-post van Van der Poel aan. 'Job done ­čźí', staat er bij zijn overwinningsfoto uit T├íbor. In de reacties wordt de veelwinnaar volop gefeliciteerd, onder andere door enkele grote namen. 'Congrats brother', schrijft Remco Evenepoel, met wie Van der Poel in Spanje al meermaals samen trainde. Ook zien we onder meer Alberto Contador, Robbie McEwen, Jasper Stuyven en uiteraard zijn vriendin Roxanne Bertels langskomen.

Op dinsdag ging Van der Poel verder met zijn reis door Europa. Hij laat op Instagram een foto zien dat hij met zijn skischoenen aan in het zonnetje ligt, om na te genieten van zijn wereldtitel van zondag in Tábor. Veel (ski)plezier en laat je maar even lekker gaan op je lange latten, Mathieu!

­čôŞ Veldrijden, golfen en nu... ski├źn: Mathieu van der Poel geniet in het zonnetje van de sneeuw

Instagram: Van der Poel volop gefeliciteerd via social media

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws