Veldrijden op TV 19 december 2021 | Wie houdt Pidcock van tweede Wereldbekeroverwinning? Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 19 december 2021 | Wie houdt Pidcock van tweede Wereldbekeroverwinning?

Veldrijden op TV 19 december 2021 | Wie houdt Pidcock van tweede Wereldbekeroverwinning?

Zondag 19 december staat de tweede Wereldbekercross van dit weekend op het programma. In de Wereldbeker van Namen krijgen de renners een veel zwaarder parcours voorgeschoteld dan zaterdag, toen een razendsnelle cross werd afgewerkt. Wij vertellen u waar en hoe laat u zondag kunt inschakelen om alles live te volgen.

TV en tijden Wereldbeker Namen 2021

Zaterdag stond de Wereldbeker in Rucphen op het programma, waar Tom Pidcock en Marianne Vos wisten te zegevieren. De vraag is of zij zondag dat kunststukje kunnen herhalen? Voor Pidcock lijkt het parcours nog meer in zijn voordeel te spreken, met veel hoogtemeters en lastige afdalingen. In onze uitgebreide voorbeschouwing gaan we in op de lijst met favorieten, waar een aantal grote namen ontbreken. Helaas is het nog een week wachten op de clash tussen Pidcock, Wout van Aert en Mathieu van der Poel, maar doorgaans biedt de Wereldbeker in Namen genoeg spektakel.

De vrouwenwedstrijd begint zondag om 13.40 uur, de mannen vertrekken om 15.05 uur. Meerdere kanalen in Nederland en België lijken live verslag te doen van de wedstrijd. Op Eurosport en de Eurosport Player kunt u vanaf 13.30 uur inschakelen. De NOS lijkt op NPO1 eveneens verslag te doen, maar de vraag is of ze de wedstrijd in zijn geheel uitzenden. Vanuit België kun je beelden van de cross ontvangen via Telenet, dat de wedstrijd op kanaal 11 uitzendt. Ook via Telenet Play Sports en Proximus TV is de wedstrijd te volgen. Sporza komt om 17.35 uur met een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws