Veldrijden op TV 5 januari 2022 | Waar ziet u voorlopig laatste clash Van Aert vs. Pidcock? Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 5 januari 2022 | Waar ziet u voorlopig laatste clash Van Aert vs. Pidcock?

Veldrijden op TV 5 januari 2022 | Waar ziet u voorlopig laatste clash Van Aert vs. Pidcock?

Woensdag 5 januari kunt u weer genieten van een cross in de X20-Trofee. In Herentals staat de vijfde van in totaal acht wedstrijden op het programma. Wij vertellen u waar en hoe laat u moet inschakelen om alles live te volgen.

Dinsdag waren Tom Pidcock en Shirin van Anrooij nog de beste in het veld tijdens de Hexia Cyclocross Gullegem, maar daar ontbrak het aan een sterk deelnemersveld De X2O-Trofee Herentals kent daarentegen weer een veld vol met sterke namen, waar het uitkijken is naar de voorlopig laatste clash tussen Wout van Aert en Pidcock. Het is namelijk de laatste veldrit voor de Nationale kampioenschappen van aankomend weekend en na woensdag kiest Pidcock voor een periode op trainingskamp. Voor een uitgebreide voorbeschouwing op het parcours en de favorieten bij de mannen en vrouwen, verwijzen wij u naar ons voorbeschouwingsartikel.

De vrouwen beginnen woensdagmiddag om 13.45 uur aan hun wedstrijd, waar de finish rond 14.30 uur wordt verwacht. De mannenwedstrijd start om 15.00 uur en finisht ongeveer een uurtje later, rond 16.00 uur. Bij Sporza (op Eén) kunt u vanaf 13.30 uur terecht om de wedstrijden live te volgen. Eurosport en de Eurosport Player schakelen vanaf 13.40 uur en 14.55 uur in voor de vrouwen- en mannenwedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws