Bahrain Victorious zet Poels als helper en rittenkaper in voor Parijs-Nice Wielrennen
Wielrennen

Bahrain Victorious zet Poels als helper en rittenkaper in voor Parijs-Nice

Bahrain Victorious zet Poels als helper en rittenkaper in voor Parijs-Nice

Parijs-Nice mag dit jaar rekenen op een mooi deelnemersveld en daar levert ook Bahrain Victorious zijn bijdrage aan. De ploeg uit het Midden-Oosten komt met onder meer Jack Haig en Wout Poels aan de start van de Koers naar de Zon.

Ploegleider Enrico Poitsche licht de selectie toe. 'Jack zal onze klassementsman zijn, terwijl Gino Mäder en Wout hem zo goed mogelijk zullen proberen te ondersteunen. Tegelijkertijd krijgen zij ook de mogelijkheid om voor dagsucces te gaan', aldus de Duitser.

'Jonathan Milan wordt onze man voor de sprints, waarbij hij ondersteund zal worden door Filip Maciejuk en Kamil Gradek. Fred Wright wordt onze man van alle terreinen. Hij is een jongen die in de ontsnappingen kan gaan en op die manier een gooi kan doen naar dagsucces.'

'We hebben een sterke ploeg, die elke dag mee kan doen om de zege', zegt Poitschke. 'Dat is dan ook het doel. Daarbij willen we met Jack graag op of rond het podium van het eindklassement eindigen.'

Selectie Bahrain Victorious Parijs-Nice 2023

Jack Haig
Gino Mäder
Wout Poels
Jonathan Milan
Fred Wright
Filip Maciejuk
Kamil Gradek

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws