Ewan over 'frustrerend einde' van de Tour: 'Ik ga teleurgesteld naar huis' Wielrennen
Wielrennen

Ewan over 'frustrerend einde' van de Tour: 'Ik ga teleurgesteld naar huis'

Ewan over 'frustrerend einde' van de Tour: 'Ik ga teleurgesteld naar huis'

Voor Caleb Ewan was de Tour de France 2022 er één om snel te vergeten. De Australiër van Lotto Soudal is niet in de buurt van een ritzege gekomen en kan op die manier niet tevreden zijn met zijn ronde.

Ook op de Champs-Elysées kwam Ewan er niet aan te pas, daar hij zijn sprint niet kon lanceren na een klein robbertje met Alexander Kristoff. 'Jammer genoeg is het een frustrerend einde van mijn Tour de France, daar ik niet echt heb kunnen sprinten in Parijs', laat hij weten via een korte reactie op de kanalen van zijn team.

'We zijn hier gekomen voor een ritzege, waarin we niet geslaagd zijn. Dat is natuurlijk teleurstellend', zegt Ewan. 'Ik ben blij dat ik de Tour tot een goed einde heb gebracht, maar ga teleurgesteld naar huis zonder overwinning. Nu is het tijd voor wat rust, om daarna te herbeginnen. Ik ben er overtuigd van dat de goede tijden weer zullen komen.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws