La Gazzetta dello Sport: 'Trek-Segafredo heeft interesse in Tao Geoghegan Hart' Wielrennen
Wielrennen

La Gazzetta dello Sport: 'Trek-Segafredo heeft interesse in Tao Geoghegan Hart'

La Gazzetta dello Sport: 'Trek-Segafredo heeft interesse in Tao Geoghegan Hart'

Het contract van Tao Geoghegan Hart loopt eind van dit jaar af en dus zijn de geruchten gestart waar de Brit zijn toekomst zal voortzetten. La Gazzetta dello Sport weet te melden dat er interesse is getoond in de Giro winnaar van 2020.

Zo zou Geoghegan Hart een aanbieding hebben gehad van Trek-Segafredo, zo meldt de Italiaanse journalist Ciro Scognamiglio op Twitter. Het zou hierbij gaan om een goede aanbieding die op de tafel is komen te liggen.

Geoghegan Hart kan bij Ineos Grenadiers blijven

Naast de interesse van Trek-Segafredo wilt het huidige team van Geoghegan Hart, Ineos Grenadiers, de klimmer tegelijkertijd niet kwijt. De Britse formatie is naar verluidt ook nog geïnteresseerd in de diensten van hun huidige kopman en zal dus ook aan de onderhandelingstafel plaatsnemen.

Geoghegan Hart nam deel aan de Giro d'Italia waar de derde week is aangebroken. Echter kwam de coureur ten val na een schuiver van Alessandro Covi (UAE-Team Emirates), die naast Hart ook nog Primoz Roglic en roze trui Geraint Thomas meenam in zijn val. Het betekende einde Giro en een tijd zonder de fiets: Geoghegan Hart hield namelijk een aantal nare blessures over aan zijn val.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws