Nederlanders 'steunen' Van der Poel met negatieve reviews voor hotel: '1 ster is nog te veel!' Wielrennen
Wielrennen

Nederlanders 'steunen' Van der Poel met negatieve reviews voor hotel: '1 ster is nog te veel!'

Nederlanders 'steunen' Van der Poel met negatieve reviews voor hotel: '1 ster is nog te veel!'

Terwijl Mathieu van der Poel het oordeel van de rechter binnen heeft en terug naar huis mag, wordt de Nederlander online - direct en indirect - 'gesteund' na het bizarre hotelincident van zaterdagavond. Het hotel waar Van der Poel overnachtte moet het massaal ontgelden.

Wie zoekt naar het Novotel Brighton-Le-Sands hotel in Australië en op de reviews klikt, ziet er een heleboel van het afgelopen weekend. Het vier sterrenhotel zat voor het weekend nog gemiddeld boven de vier sterren in Google, maar op het moment van schrijven is dat gemiddelde al gezakt naar 3,6 sterren.

De meeste reviews van de afgelopen 48 uur geven 1 ster en de meesten namen zelfs nog de moeite om er een verhaaltje bij te zetten. Enkelen met een cynische en/of humoristische ondertoon, maar ogenschijnlijk lijken ook een heleboel mensen serieus achter de laptop te zijn gedoken om iets te schrijven. 'Dramatisch hotel met geen enkele goede omgangsvorm. Oor laten hangen naar irritante pubers en een wereldatleet zijn voorbereiding zo laten verstieren. 1 ster is nog te veel', staat er bijvoorbeeld tussen.

'Negatieve reactie redelijk oneerlijk'

Ene 'Panda Beer' had duidelijk zijn lolbroek aan en gaf juist vijf sterren. Met zijn reactie kreeg hij ongetwijfeld de lachers op zijn hand. 'Zeer fijn hotel. Afgelopen weekend de nacht doorgebracht met het gezin en onze meiden van 13 en 14 hebben zich hartstikke geamuseerd in het hotel', zo klinkt het met een kwinkslag naar het incident van Van der Poel, die in de gang van het hotel werd gestoord door twee meisjes van 13 en 14. Hij verjoeg ze uiteindelijk zelf, maar werd daardoor wel gearresteerd.

Overigens zijn er ook een paar serieuze bezoekers van het hotel tussen de reviews. Cindy Roeland slaat daarbij de spijker natuurlijk wel op de kop. 'Redelijk oneerlijk dat heel veel mensen hier negatieve reacties achterlaten terwijl ze hier nog nooit zijn geweest. Ga er vanuit dat dit eenmalig is en dit verder een top hotel is als je naar de voorgaande reviews kijkt.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws