Pechvogel Turner richt zich na val in Omloop op revalidatie: 'Tijd voor wat Zwift-rondjes' Wielrennen
Wielrennen

Pechvogel Turner richt zich na val in Omloop op revalidatie: 'Tijd voor wat Zwift-rondjes'

Pechvogel Turner richt zich na val in Omloop op revalidatie: 'Tijd voor wat Zwift-rondjes'

Ben Turner viel al vroeg in Omloop Het Nieuwsblad en moest gedwongen opgeven. Later kwam aan het licht dat de Engelsman een breukje in zijn linkerelleboog heeft opgelopen. INEOS Grenadiers hoopt dat Turner dit voorjaar nog in actie kan komen.

De Engelsman reageert zelf toch wel ludiek op zijn Instagram-account. 'Niet geweldig, niet heel slecht. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien. Ik heb een breukje in mijn elleboog opgelopen. Het is niet de start waar ik op hoopte, maar ik denk dat het maar eens tijd wordt voor wat Zwift-rondjes. Als je me hebt gekozen in je wielerpoule, sorry.'

Het beste resultaat van INEOS Grenadiers in het Openingsweekend kwam op naam van Tom Pidcock. De landgenoot van Turner kwam in de Omloop als zesde over de streep. De Engelse formatie kwam er zonder Pidcock en Turner niet aan te pas in Kuurne-Brussel-Kuurne. Pidcock werd na de Omloop al moedeloos van de suprematie van Jumbo-Visma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws