Pidcock en Arensman voeren ijzersterke selectie INEOS Grenadiers in Tirreno-Adriatico aan Wielrennen
Wielrennen

Pidcock en Arensman voeren ijzersterke selectie INEOS Grenadiers in Tirreno-Adriatico aan

Pidcock en Arensman voeren ijzersterke selectie INEOS Grenadiers in Tirreno-Adriatico aan

INEOS Grenadiers trekt met een waar sterrenensemble richting Tirreno-Adriatico, de Italiaanse rittenkoers die op 6 maart van start gaat en op 12 maart ten einde komt. Middels een bericht op Twitter is de zevenkoppige selectie, die als beresterk bestempeld mag worden, uit de doeken gedaan. Thymen Arensman, Tao Geoghegan Hart en Tom Pidcock lijken de vooruitgeschoven pionnen als het gaat om de klassementsambities.

De zeven mannen die namens de Britse ploeg hun best zullen gaan doen, zijn stuk voor stuk toppers. Strade Bianche-winnaar Pidcock is de meest in het oog springende naam. De 23-jarige Brit zal zich hoogstwaarschijnlijk op ritzeges focussen, maar ook het eindklassement zal hij niet zomaar opgeven. Ook Arensman en Geoghegan Hart lijken interessante klanten in de strijd om de eindoverwinning.

De drietand kan rekenen op een imposant rijtje aan knechten, daar ook Laurens De Plus, de ervaren Michał Kwiatkowski, Magnus Sheffield (winnaar Brabantse Pijl 2022) en Filippo Ganna acte de présence zullen geven. Tirreno-Adriatico wordt geopend met een individuele tijdrit van 11,5 kilometer. Tempobeul Ganna behoort tot de topfavorieten om deze proloog op zijn naam te schrijven en zich als gevolg daarvan in de eerste leiderstrui te mogen hijsen.

Selectie INEOS Grenadiers Tirreno-Adriatico 2023

Thymen Arensman
Laurens De Plus
Filippo Ganna
Tao Geoghegan Hart
Michał Kwiatkowski
Tom Pidcock
Magnus Sheffield

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws