Slotrit Parijs-Nice eist na Kelderman nog meer slachtoffers: Kevin Geniets tijdje uit roulatie met gebroken pols Wielrennen
Wielrennen

Slotrit Parijs-Nice eist na Kelderman nog meer slachtoffers: Kevin Geniets tijdje uit roulatie met gebroken pols

Slotrit Parijs-Nice eist na Kelderman nog meer slachtoffers: Kevin Geniets tijdje uit roulatie met gebroken pols

De slotrit in Parijs-Nice heeft nog meer sporen achtergelaten. Na de eerdere blessure van Wilco Kelderman heeft nu ook Kevin Geniets zijn pols gebroken tijdens de afsluitende rit in de Koers naar de Zon. Dat bevestigt zijn team Groupama-FDJ woensdag via 'X'.

'Nieuw onderzoek heeft uitgewezen dat Kevin Geniets bij zijn val zondag in Parijs-Nice zijn pols gebroken heeft. Hoe lang hij buiten strijd zal zijn, zal op een latere datum bepaald worden', aldus de korte verklaring van Groupama-FDJ, dat hem nog een spoedig herstel wenste.

In dezelfde etappe ging Kelderman in de allerlaatste bocht ook tegen de vlakte en brak hij daarbij zijn sleutelbeen. Geniets was nochtans goed in het seizoen begonnen met winst in de GP La Marseillaise.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws