📸 Specialized tovert met 'technische magie' fantastische foto van Evenepoel en Vollering uit zijn mouw Wielrennen
Wielrennen

📸 Specialized tovert met 'technische magie' fantastische foto van Evenepoel en Vollering uit zijn mouw

📸 Specialized tovert met 'technische magie' fantastische foto van Evenepoel en Vollering uit zijn mouw

Het Amerikaanse fietsenmerk Specialized heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een magnifieke foto te maken van alle supersterren in het wielrennen die met een Specialized-fiets rondrijden. Op de fotoshoot in Californië waren niet alle renners tegelijkertijd aanwezig, maar via wat 'technische magie' kregen ze Remco Evenepoel, die wel ter plaatse was, Primoz Roglic en Demi Vollering samen op één foto: 'the Class of 2024'.

'We lieten ons inspireren door de glamour van het oude Hollywood en de legendarische fotograaf Annie Leibovitz', legt Specialized uit bij Nieuwsblad. 'De locatie was een no-brainer. Het moest de plek zijn die deze geweldige renners geholpen heeft enkele van hun grootste overwinningen te behalen: de Specialized Win Tunnel (windtunnel, red.) in ons Innovation Center in Morgan Hill, California. Omwille van de drukke schema’s van de renners hebben we de beelden uit vier afzonderlijke shoots met wat technische magie samengebracht. Vier renners werden effectief in de Win Tunnel gefotografeerd.'

Roglic en zijn nieuwe ploegmakker en voormalig Giro-winnaar Jai Hindley stonden begin november voor de camera, twee weken later was het de beurt aan Evenepoel, die eerder nog foto's liet maken in de windtunnel van Castelli, en zijn Deense ploegmakker Kasper Asgreen (Soudal-Quick Step). De SD-Worx-kopvrouwen Demi Vollering, Lotte Kopecky en Lorena Wiebes deden de fotoshoot niet in de States, maar wel op stage in Spanje, net als Julian Alaphilippe in Calpe.

Bekijk hier de foto op het Instagram-kanaal van Specialized:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws