Van der Poel laat vanuit Spanje van zich horen: 'Todo está bien aquí 👌🏻' Wielrennen
Wielrennen

Van der Poel laat vanuit Spanje van zich horen: 'Todo está bien aquí 👌🏻'

Van der Poel laat vanuit Spanje van zich horen: 'Todo está bien aquí 👌🏻'

Mathieu van der Poel is momenteel zijn crosseizoen aan het voorbereiden in Spanje. De Nederlander vermaakt zich opperbest in de zon, zo laat hij weten op zijn social media.

'Todo está bien aquí 👌🏻', is de bijbehorende tekst bij zijn Instagrampost van zaterdagmiddag. Vrij vertaald: 'hier is alles goed', wat we ook kunnen aflezen op zijn Strava. Van der Poel is al twee weken druk bezig moet lopen en fietsen en voegt hier regelmatig leuke foto's aan toe.

Compagnon Gianni Vermeersch, met wie hij net als Oscar Riesebeek trainde in Spanje, dolt alvast met zijn kopman in de reacties. 'Mooie foto x', reageerde de wereldkampioen gravel en ploegmaat bij Alpecin-Deceuninck gevat.

Van der Poel en Vermeersch keren normaal gesproken eind deze maand terug in het veld, al liet bondscoach Gerben De Knegt aan In de Leiderstrui weten dat dit plan nogal eens aangepast wordt. De cross in Hulst (op 27 november) rekent alvast op deelname van Van der Poel, die zich deze winter op het WK in Hoogerheide richt.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws