Wielrennen op TV 2024 | Afsluitende ritten in Zwitserland, Italië, Slovenië en België! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Afsluitende ritten in Zwitserland, Italië, Slovenië en België!

Wielrennen op TV 2024 | Afsluitende ritten in Zwitserland, Italië, Slovenië en België!

Met de Giro d'Italia zit de eerste grote ronde er inmiddels alweer op, waardoor de blik van het mondiale wielerpubliek stilaan vooruit kan naar de Tour de France. De voorbereidingswedstrijden op de grootste koers van het wielerjaar zijn alweer in volle gang, wat her en der natuurlijk te aanschouwen is. In dit artikel houdt In de Leiderstrui bij waar het allemaal te zien is!

Wielrennen op TV zondag 16 juni (Ronde van Zwitserland, Giro Next Gen, Ronde van Slovenië, Baloise Belgium Tour)

De Ronde van Zwitserland is in volle gang bezig, maar komt zondag toch alweer tot een eind. Ook dat is uiteraard weer te zien bij Eurosport. Op het hoofdkanaal (Eurosport 1) en op de digitale kanalen (Eurosport.nl en Discovery+) begint de uitzending om 15.00 uur. Op diezelfde online kanalen van de internationale sportzender wordt ook de beslissende rit in de Giro Next Gen uitgezonden. Voor die Italiaanse koers kun je vanaf 14.40 uur terecht.

Was dat het dan? Nee zeker niet, aangezien ook de Ronde van Slovenië (met bijvoorbeeld Dylan Groenewegen) en de Baloise Belgium Tour (met bijvoorbeeld Fabio Jakobsen) aan de slotdag toe zijn! De Sloveense koers kun je vanaf 13.00 uur volgen via de online platforms van Eurosport en op tv-kanaal Eurosport 1. De Baloise Belgium Tour wordt eveneens uitgezonden bij Eurosport, zij het via de stream. Om 15.00 uur kun je online naar de etappe kijken. Voor wie de voorkeur aan een tv-uitzending geeft, start Sporza (VRT1) om dezelfde tijd met de beeldvertoning.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news