Wielrennen op TV 2024 | Bom-, maar dan ook bomvol koersweekeinde! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Bom-, maar dan ook bomvol koersweekeinde!

Wielrennen op TV 2024 | Bom-, maar dan ook bomvol koersweekeinde!

De Giro d'Italia is lekker bezig, maar er zijn nog koersen die verreden worden. Waar is het allemaal te zien? In de Leiderstrui zet het op een rij.

TV en tijden Giro d'Italia (4-26 mei 2024)

Sinds zaterdag 4 mei wordt de eerste grote ronde van het seizoen afgewerkt: de Giro d'Italia! De Italiaanse wielerronde wordt drie weken lang uitgezonden op Eurosport en Discovery+, maar het aanvangsuur kan wel eens verschillen. De uitzending van de veertiende etappe begint zaterdag om 13.15 uur.

TV en tijden Vierdaagse van Duinkerke (14-19 mei 2024)

Niet alleen in Italië, maar ook in Frankrijk wordt er gekoerst! We hebben het dan over de Vierdaagse van Duinkerke, die anders dan de naam doet vermoeden uit liefst zes etappes bestaat. Op dinsdag vindt de ouverture plaats, welke - en dat geldt voor haast iedere rit - vanaf 16.00 uur live te zien is op Eurosport.nl en Discovery+.

TV en tijden Ronde van Burgos voor vrouwen 2024 (16-18 mei 2024)

De Ronde van Burgos voor vrouwen is een driedaagse rittenkoers van WorldTour-niveau en mag dus niet ontbreken op de buis. Eurosport en Discovery+ hebben het wel druk met de Giro en stellen telkens vanaf 14.30 uur een online kanaal ter beschikking.

TV en tijden Antwerp Port Epic (19 mei 2024)

Op zondag keert de koers ook even terug van waar het vandaan komt: België! Met de Antwerp Port Epic staat er letterlijk een epische eendagskoers op het programma, die deels over onverharde wegen wordt verreden. Afstemmen moet je doen om 15.30 uur op Sporza (VRT 1) ofwel op het online kanaal van Eurosport en Discovery+.

Dit bericht wordt voorzien van updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws