Wielrennen op TV 2024 | Giro-peloton krijgt sprintkans, Ronde van Noorwegen van start voor Van Aert en Nys Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Giro-peloton krijgt sprintkans, Ronde van Noorwegen van start voor Van Aert en Nys

Wielrennen op TV 2024 | Giro-peloton krijgt sprintkans, Ronde van Noorwegen van start voor Van Aert en Nys

De Giro d'Italia is lekker bezig, maar er zijn nog koersen die verreden worden. Waar is het allemaal te zien? In de Leiderstrui zet het op een rij.

TV en tijden Giro d'Italia (4-26 mei 2024)

Sinds zaterdag 4 mei wordt de eerste grote ronde van het seizoen afgewerkt: de Giro d'Italia! De Italiaanse wielerronde wordt drie weken lang uitgezonden op Eurosport en Discovery+, maar het aanvangsuur kan wel eens verschillen. De zeventiende rit is vanaf 12.30 uur te volgen.

TV en tijden Boucles de la Mayenne-Crédit Mutuel (23-26 mei 2024)

Ook in Frankrijk gaat de koers onverminderd verder en hoewel de naam van de koers het niet doet vermoeden, is de Boucles de la Mayenne-Crédit Mutuel een vierdaagse rittenkoers van 2.Pro-niveau. Eurosport en France Télévisions hebben de uitzendrechten verkregen.

TV en tijden Ronde van Noorwegen (23-26 mei 2024)

Op exact dezelfde dagen vindt in Scandinavië de Ronde van Noorwegen plaats. De vierdaagse rittenkoers staat in teken van de comeback van Wout van Aert, waar de Belgische krant HLN handig gebruik van heeft gemaakt. Als abonnee kan je er gratis naar kijken, anders zal je omstreeks 16.00 uur moeten afstemmen op Eurosport. Op zondag moet je wel al om 13.20 uur voor de buis hangen, want de slotrit gaat al zeer vroeg van start.

TV en tijden Ride London Classic (24-26 mei 2024)

In het weekend racen ook de vrouwen door de Londense straten tijdens de Ride London Classic, een driedaagse rittenkoers van WorldTour-niveau nota bene. Eurosport start de uitzending telkens om 16.00 uur op haar online kanaal.

TV en tijden Rund um Köln (26 mei 2024)

Tot slot krijgen we op zondag nog een vette koers in Duitsland met Rund um Köln. Eurosport verzuipt al in alle sporten en we zien (voorlopig) nog geen bevestiging dat er een online kanaal open wordt gesteld.

Dit bericht wordt voorzien van updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws