Wielrennen op TV 2024 | Hoe laat schakel je in voor grindspektakel genaamd Strade Bianche? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Hoe laat schakel je in voor grindspektakel genaamd Strade Bianche?

Wielrennen op TV 2024 | Hoe laat schakel je in voor grindspektakel genaamd Strade Bianche?

We zijn nu echt volle bak vertrokken hoor! Met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne in het recente verleden blijft de trein nu maar gaan. De blik kan nu echt op de weg, met een bomvol programma deze week. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen in onze Wielrennen op TV!

TV en tijden Strade Bianche 2024 (zaterdag 2 maart)

Op zaterdag is het eindelijk tijd voor Strade Bianche, de Italiaanse voorjaarsklassieker die dit jaar een flink aantal wijzigingen heeft ondergaan. Tadej Pogacar is de absolute topfavoriet, maar er zijn veel kapers op de kust (misschien zelfs wel binnen de ploeg van de Sloveen). Eurosport is er zaterdag al vroeg bij, daar vanaf 11.30 uur de vrouwenkoers wordt uitgezonden via Eurosport 1 en Eurosport.com. Vanaf 14.00 uur kunt u kijken naar de mannenkoers, die dit jaar liefst 215 kilometer lang is.

TV en tijden Parijs-Nice (zondag 3 maart - zondag 10 maart)

Daags na de Strade Bianche gaat het wielercircus gewoon verder, namelijk in de vorm van Parijs-Nice. Lang wachten op een nieuwe portie koersspektakel is dus zeker niet aan de orde. Zowel Eurosport als Sporza zendt livebeelden uit van de Franse rittenkoers, waar onder anderen Remco Evenepoel en Primoz Roglic aan het vertrek staan. Eurosport 1 en Eurosport.com beginnen doorgaans rond 15.00 uur, evenals de Belgische sportzender.

TV en tijden GP Jean Pierre Monsère

Zondagmiddag kunt u naast de ouverture in Parijs-Nice ook de GP Jean Pierre Monsère live volgen. De Belgische 1.1-race - vorig jaar gewonnen door Gerben Thijssen - heeft al vele mooie namen op de erelijst staan en dat is al een reden om te kijken. Inschakelen kunt u vanaf 14.00 uur op Eurosport 1 en Eurosport.com, maar ook op Sporza (VRT1) wordt de wedstrijd uitgezonden.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde! (Ad)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws