Wielrennen op TV 2024 | Maandag Ronde van Limburg, Giro-peloton rust uit op Tweede Pinksterdag! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Maandag Ronde van Limburg, Giro-peloton rust uit op Tweede Pinksterdag!

Wielrennen op TV 2024 | Maandag Ronde van Limburg, Giro-peloton rust uit op Tweede Pinksterdag!

De Giro d'Italia is lekker bezig, maar er zijn nog koersen die verreden worden. Waar is het allemaal te zien? In de Leiderstrui zet het op een rij.

TV en tijden Giro d'Italia (4-26 mei 2024)

Sinds zaterdag 4 mei wordt de eerste grote ronde van het seizoen afgewerkt: de Giro d'Italia! De Italiaanse wielerronde wordt drie weken lang uitgezonden op Eurosport en Discovery+, maar het aanvangsuur kan wel eens verschillen. De uitzending van de vijftiende etappe begint zondag lekker vroeg, om 10.00 uur!

TV en tijden Ronde van Limburg (20 mei 2024)

De Giro d'Italia is volop bezig, maar op de tweede rustdag van die rittenkoers is het in Belgisch Limburg tijd voor de zogeheten Ronde van Limburg, waar er ook schoon volk aan het vertrek staat (onder anderen Gerben Thijssen en Arnaud De Lie). De koers is live te volgen op Eurosport 1 (vanaf 15.00 uur), maar ook via de digitale kanalen van de internationale sportzender (Eurosport.nl en Discovery+). Sporza zendt de koers ook uit. Aldaar (VRT1) start de uitzending eveneens om 15.00 uur.

Dit bericht wordt voorzien van updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws