Wielrennen op TV 2024 | Slotweek van klassieke seizoen met climax in Luik tussen Pogacar en Van der Poel! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Slotweek van klassieke seizoen met climax in Luik tussen Pogacar en Van der Poel!

Wielrennen op TV 2024 | Slotweek van klassieke seizoen met climax in Luik tussen Pogacar en Van der Poel!

Het klassieke voorjaar is bijna voorbij! Met Luik-Bastenaken-Luik staat zondag 21 april de allerlaatste voorjaarsklassieker op de rol. Bovendien starten de renners in Turkije aldaar ook aan een zevendaagse. Waar is het allemaal te zien? In de Leiderstrui zet het op een rij.

TV en tijden Luik-Bastenaken-Luik (21 april 2024)

Op zondag wacht dan weer met Luik-Bastenaken-Luik het derde monument van het wielerseizoen. La Doyenne is dan weer de laatste wedstrijd van het klassieke voorjaar en de uitzending start dan ook al om 12.30 uur op Eurosport. Sporza sluit een uurtje later om 13.30 uur en laat de uitzending lopen tot na de finish van de vrouwenkoers omstreeks 19.00 uur.

TV en tijden Ronde van Turkije (21-28 april 2024)

Op hetzelfde moment van Luik-Bastenaken-Luik trekken ook de renners zich op gang in de Ronde van Turkije. De achtdaagse rittenkoers moet op zondag wel wijken voor La Doyenne, maar wordt vanaf maandag wel live uitgezonden. Eurosport begint er dan namelijk aan om 13.30 uur, de finish is voorzien omstreeks 15.00 uur.

Dit bericht wordt voorzien van updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws