Wielrennen op TV 2024 | Slotweek van klassieke seizoen met climax in Luik tussen Pogacar en Van der Poel! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Slotweek van klassieke seizoen met climax in Luik tussen Pogacar en Van der Poel!

Wielrennen op TV 2024 | Slotweek van klassieke seizoen met climax in Luik tussen Pogacar en Van der Poel!

We zijn nu echt volle bak vertrokken hoor, met een wirwar van klassiekers en kleinere wielerrondes deze dagen. Waar is het allemaal te zien? In de Leiderstrui zet het op een rij.

TV en tijden Tour of the Alps (15-19 april 2024)

De dag na de Amstel Gold Race is het alweer koers. Deze keer vormt de Tour of the Alps voor veel kopmannen de laatste grote test op de Giro. De Italiaanse rittenkoers is maandag vanaf 13.40 uur te zien op Eurosport 1, Eurosport.nl en Discovery+. Met uitzondering op woensdag, wanneer de uitzending al om 12.35 uur begint. De reden daarvoor vind je hieronder.

TV en tijden Waalse Pijl (17 april 2024)

Woensdag is het tijd voor de Waalse Pijl, een van de meest voorspelbare koersen van het hele klassieke voorjaar. De mannen eindigen zoals zo vaker voor de vrouwen en Eurosport.nl start de online uitzending al om 12.45 uur. Meer dan anderhalf uur later zijn ook Sporza en het tv-kanaal van Eurosport om 14.30 uur wakker geschoten om de wielerfan voor de buis te laten genieten van de koers. De uitzendingen lopen gewoon door in de vrouwenkoers, die omstreeks 17.00 uur zou finishen.

TV en tijden Luik-Bastenaken-Luik (21 april 2024)

Op zondag wacht dan weer met Luik-Bastenaken-Luik het derde monument van het wielerseizoen. La Doyenne is dan weer de laatste wedstrijd van het klassieke voorjaar en de uitzending start dan ook al om 12.30 uur op Eurosport. Sporza sluit een uurtje later om 13.30 uur en laat de uitzending lopen tot na de finish van de vrouwenkoers omstreeks 19.00 uur.

TV en tijden Ronde van Turkije (21-28 april 2024)

Op hetzelfde moment van Luik-Bastenaken-Luik trekken ook de renners zich op gang in de Ronde van Turkije. De achtdaagse rittenkoers moet op zondag wel wijken voor La Doyenne, maar wordt vanaf maandag wel live uitgezonden. Eurosport begint er dan namelijk aan om 13.30 uur, de finish is voorzien omstreeks 15.00 uur.

Dit bericht wordt voorzien van updates!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws