Wielrennen op TV 2024 | Vlammende Vollering én de nationale kampioenschappen in overvloed! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2024 | Vlammende Vollering én de nationale kampioenschappen in overvloed!

Wielrennen op TV 2024 | Vlammende Vollering én de nationale kampioenschappen in overvloed!

De wielerkalender dendert voort! De meeste voorbereidingskoersen voor de Tour de France zijn verreden, de nationale kampioenschappen staan voor de deur. Even is er wat minder koers, maar niet getreurd: er is altijd wat te zien! In dit artikel houdt In de Leiderstrui bij waar het allemaal te zien is!

Wielrennen op TV 17 - 24 juni

Hoewel de Ronde van Zwitserland bij de mannen inmiddels voorbij is, geldt dat niet voor de dames! Met een koninklijke Demi Vollering voorlopig niet te houden, zijn er nog twee etappes te verrijden. Op maandag en dinsdag kun je inschakelen voor de derde en vierde etappe, beide dagen vanaf 15.00 uur op Eurosport. Je kunt op televisie kijken én via de stream.

Woensdag is er helaas geen koers, vanaf donderdag komen de nationale kampioenschappen tevoorschijn! Op die dag gaan de Fransen en de Belgen strijden om de nationale tijdrittitel. Vanaf 15.30uur kun je op Eurosport en de stream online kijken naar de Franse strijd, Sporza zendt vanaf 14.45 uur de strijd om de Belgische driekleur op de chrono uit. De Nederlandse strijd is woensdag, maar niet live te zien. Je kunt wel ons liveblog inschakelen voor alle updates!

In het weekend zijn er ook de nationale kampioenschappen op de weg. De NOS zendt voor de mannen en de vrouwen de wedstrijd over de Posbank uit, al is nog niet bekend welke tijden de omroep start. De Belgische strijd is vanaf 12.40 te zien op Sporza, eerst de vrouwen en aansluitend de mannen. Een hee

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news