Wielrennen op TV 22 juli 2021 | Tour de Wallonie trekt heuvels in, live op je scherm! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 22 juli 2021 | Tour de Wallonie trekt heuvels in, live op je scherm!

Wielrennen op TV 22 juli 2021 | Tour de Wallonie trekt heuvels in, live op je scherm!

Fabio Jakobsen won woensdag 21 juli de tweede etappe in de Tour de Wallonie, maar helaas moesten we het zien op een paar filmptjes via Twitter. Gelukkig hebben we donderdag in de derde etappe weer beeld vanuit de koers!

TV en tijden etappe 3 Tour de Wallonie 2021

De derde etappe zal na twee massasprints de eerste zijn waarbij er stevig moet worden geklommen. We tellen vijf gecategoriseerde beklimmingen, een paar interessante tussensprints en de finish heuvelop. Kortom: Dylan Groenewegen zal normaliter voor de laatste keer in de leiderstrui starten. Hij en Fabio Jakobsen hebben een ritzege op zak, wie volgt er op donderdag?

De start van de etappe is om 12.37 uur, want er moet een stevige 179,9 kilometer afgelegd worden. Rond de klok van 17.15 uur moeten we binnen zijn, afhankelijk van hoe hard het gaat. Eurosport heeft donderdag gelukkig weer een uitzending, al moet je hier wel voor betalen. Online via de Eurosport Player begint de sportzender om 14.45 uur. Eurosport 1 staat deze weken in het teken van de Olympische Spelen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws