Wielrennen op TV 3 oktober 2022 | Weet Jakobsen voor de veertiende keer te winnen dit seizoen? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 3 oktober 2022 | Weet Jakobsen voor de veertiende keer te winnen dit seizoen?

Wielrennen op TV 3 oktober 2022 | Weet Jakobsen voor de veertiende keer te winnen dit seizoen?

Op maandag 3 oktober staan er twee koersen op het programma. Er staat een sprinterskoers in Duitsland op het menu (Sparkassen Münsterland Giro) en ook in Italië (Coppa Bernocchi) lijken de sprinters op voorhand niet geheel kansloos. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u kunt inschakelen voor dit koersgeweld!

TV en tijden Münsterland Giro 2022

De Münsterland Giro kan ook in 2022 weer gezien worden als een heus 'sprinters-WK'. Alleen al vanuit Nederlands perspectief zijn er drie renners om goed in de gaten te houden. Zowel Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen en Olav Kooij staan als rappe mannen aan de start. Alle drie behoren ze ook tot de favorieten in deze koers over louter vlakke wegen. Ook topsprinters als Jasper Philipsen, Jordi Meeus en Sam Bennett staan aan het vertrek. Wie volgt er Mark Cavendish op?

Op Eurosport 1 is de Sparkassen Münsterland Giro vanaf 15.30 uur live te volgen. Vanaf de Eurosport Player is de wedstrijd al vanaf 13.45 uur te volgen. Ook de Duitse televisie heeft besloten deze wedstrijd uit te zenden. Vanaf 15.15 uur kan er op WDR Fernsehen ingeschakeld worden.

TV en tijden Coppa Bernocchi 2022

Bij de Coppa Bernocci 2022 zullen een aantal grote namen acte de présence gaan geven. Zo vinden we onder meer Julian Alaphilippe, Pavel Sivakov, Marc Hirschi en David Gaudu op de deelnemerslijst terug. Het parcours lijkt zich echter wat meer te lenen voor (sterk klimmende) sprinters. Zodoende moeten we misschien meer naar mannen als Kaden Groves, Matteo Trentin en Elia Viviani gaan kijken. Vorig jaar wist een ontketende Remco Evenepoel het peloton te dubbelen na een aanval van 140 kilometer.

De Coppa Bernocchi, met Legnano als start- en finishplaats, is live te zien op Eurosport 1. Daar is de koers vanaf 14.00 uur live te volgen. Ook Eurosport Player zendt de koers die wordt verreden in de provincie Milaan vanaf klokslag twee uur uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws