🎥 Nog één keer uitpakken richting Tábor? Wereldbekerwinnaar Iserbyt kwam aan in Mercedes met gouden velgen Veldrijden
Veldrijden

🎥 Nog één keer uitpakken richting Tábor? Wereldbekerwinnaar Iserbyt kwam aan in Mercedes met gouden velgen

🎥 Nog één keer uitpakken richting Tábor? Wereldbekerwinnaar Iserbyt kwam aan in Mercedes met gouden velgen

De Wereldbeker win je niet iedere week, zo moet Eli Iserbyt gedacht hebben. De Belg maakte er om die reden zondag een feestje van in Hoogerheide, de laatste Wereldbekerwedstrijd van dit seizoen. Nadat hij op zaterdag in Hamme al plots was opgedoken met een spetterende Porsche, pakte hij een dag later nog extra uit.

De beelden zijn van Het Nieuwsblad en dateren van de zondagochtend. Iserbyt deed het zaterdag nog met een lichtgrijze Porsche, maar kwam in Hoogerheide het parkeerterrein op in een zwarte Mercedes. Een sportieve uitvoering met gouden velgen, ongetwijfeld een mooie knipoog naar zijn eerste plaats in het Wereldbekerklassement, toch?

Iserbyt voegde zich met zijn twee dure wagens bij een select groepje veldrijders dat deze winter een extraatje gaf, aan zichzelf en de cross-fans. Zo kwam Mathieu van der Poel tijdens de Kerstperiode in meerdere uitgaves van de Lamborghini aan bij de cross en in het Spaanse Benidorm arriveerde Tom Pidcock in een paarse wagen...

In Hoogerheide bleef het voor Iserbyt bij pronken voor en na de streep. In de cross werd hij vijfde, maar dat mocht de pret niet drukken. De Belg van Pauwels Sauzen-Bingoal haalde daarmee overtuigend de Wereldbeker-eindzege binnen. 'Het enige minpuntje is dat ik het podium niet haal. In de laatste ronde had ik de benen niet meer om te demarreren en liet ik me vangen aan de vroege versnelling van Nys. Ronhaar bleek dan de derde hond te zijn, maar uiteindelijk tegen vier renners was dit het hoogst haalbare en het klassement was het belangrijkste.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws