Pauwels Sauzen blijft tot minstens eind 2025 hoofdsponsor van veldritploeg Pauwels Sauzen-Bingoal Veldrijden
Veldrijden

Pauwels Sauzen blijft tot minstens eind 2025 hoofdsponsor van veldritploeg Pauwels Sauzen-Bingoal

Pauwels Sauzen blijft tot minstens eind 2025 hoofdsponsor van veldritploeg Pauwels Sauzen-Bingoal

Pauwels Sauzen is al jarenlang een begrip binnen de veldritwereld. De Belgische sauzenfabrikant is de voornaamste sponsor van de succesformatie Pauwels Sauzen-Bingoal. Via Twitter heeft het team van Jurgen Mettepenningen laten weten dat de hoofdsponsor minstens tot en met eind 2025 aan boord blijft van de crossploeg.

Pauwels Sauzen-Bingoal kende een redelijk succesvol veldritseizoen, waarbij vooral het eerste deel als bijzonder degelijk bestempeld mag worden. Bij afwezigheid van Mathieu van der Poel en Wout van Aert kraaide Eli Iserbyt meermaals victorie (onder andere in de Wereldbekerwedstrijden van Fayetteville en Waterloo). Ook Michael Vanthourenhout presteerde niet onaardig. De Bruggenaar reed misschien wel het meest constante seizoen van alle crossers, daar hij in meer dan dertig wedstrijden slechts twee keer buiten de top-vijf finishte. Bij de vrouwen reeg Fem van Empel tot en met 31 december 2022 de overwinningen aaneen. Zij verkaste per 1 januari 2023 echter richting Jumbo-Visma.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws