Tom Pidcock trapt veldritseizoen op 19 november af bij Superprestige-wedstrijd in Merksplas Veldrijden
Veldrijden

Tom Pidcock trapt veldritseizoen op 19 november af bij Superprestige-wedstrijd in Merksplas

Tom Pidcock trapt veldritseizoen op 19 november af bij Superprestige-wedstrijd in Merksplas

INEOS Grenadiers, de werkgever van huidig wereldkampioen veldrijden Tom Pidcock, heeft via Twitter laten weten dat het 23-jarige multi-talent op 19 november zijn veldritseizoen zal aftrappen bij de Superprestige-cross in Merksplas.

Eerder heerste er de verwachting dat 'De Grote Drie' van het hedendaagse veldrijden (Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Pidcock) hun eerste cross van het seizoen in Hulst zouden afwerken. Daar staat op 27 november de Vestingcross op het programma.

Pidcock heeft dus besloten niet Hulst, maar Merksplas aan te duiden als locatie waar hij voor het eerst dit veldritseizoen acte de présence geeft. Hij maakt zodoende acht dagen eerder al zijn opwachting in het veld, iets wat Pidcocks trainer (Kurt Bogaert) al enigszins liet doorschemeren in een interview. Als gevolg van de keuze van Pidcock rijst nu de vraag wanneer Van der Poel (Alpecin-Deceuninck) en Van Aert (Jumbo-Visma) hun definitieve veldritprogramma's bekend gaan maken.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws