TV en Tijden Flandriencross Hamme: Nog een clash tussen Van der Poel en Iserbyt? Veldrijden
Veldrijden

TV en Tijden Flandriencross Hamme: Nog een clash tussen Van der Poel en Iserbyt?

TV en Tijden Flandriencross Hamme: Nog een clash tussen Van der Poel en Iserbyt?

Dat is mooi, twee keer cross dit weekend! Na de wereldbeker in Tabor van gister, moeten de kleppers zich haasten om vandaag al weer het veld in te duiken in het veldritwalhalla dat Vlaanderen genoemd mag worden. De Flandriencross van Hamme staat op het programma, in het kader van de DVV Verzekeringen trofee. Hoe laat en waar is dit te volgen? In de Leiderstrui heeft het antwoord op al uw vragen.

Door de afwezigheid van Van der Poel tijdens de Koppenbergcross lijkt er zowaar wat spanning te komen in de strijd om de DVV Verzekeringen Trofee. Dit forfait leverde de alleskunner namelijk vijf minuten achterstand op in het klassement. Eli Iserbyt is de man die nu de eerste plaats in zijn bezit heeft, en lijkt deze te willen vasthouden, getuige zijn uitspraken. Vorig seizoen wist Van der Poel een achterstand van 4:16 op Toon Aerts om te buigen in een voorsprong van 1:26. VDP moet vanmiddag dus alvast aan de bak om tijd terug te winnen!

Programma Flandriencross Hamme

10.30 uur: Junioren mannen
11.50 uur: Beloften mannen
13.45 uur: Elite vrouwen
15.00 uur: Elite mannen

TV en tijden Flandriencross Hamme

In tegenstelling tot gister is het modderfietsen wel live op de beeldbuis te volgen. Sporza zendt zowel de mannen als de vrouwen volledig uit, vanaf 13:30. Eurosport brengt alleen Van der Poel en consorten, vanaf 15:00. Zij skippen de vrouwen door de MotoGP in Valencia, die tegelijkertijd wordt verreden.

Ook online zijn er opties te over om de crossers te zien. Sporza komt vanaf 13:30 met een livestream, en ook de Eurosport Player schotelt zowel de mannen als de vrouwen aan u voor. De beloften en junioren zijn niet op tv te zien. (foto: ProShots)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws