Veldrijden op TV 27 december 2021 | Waar ziet u tweede clash tussen Van Aert en Van der Poel? Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 27 december 2021 | Waar ziet u tweede clash tussen Van Aert en Van der Poel?

Veldrijden op TV 27 december 2021 | Waar ziet u tweede clash tussen Van Aert en Van der Poel?

Een dag na de Wereldbekercross in Dendermonde staat de Superprestige Heusden-Zolder op het programma. Wederom staan bij de mannen Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock aan de start, wat een hoop spektakel belooft. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u maandag kunt inschakelen om de cross live te volgen.

Voordat de mannen van start gaan, zijn eerst de vrouwen aan de beurt. Daar staat bij afwezigheid van Marianne Vos één grote favoriete aan de start en dat is Lucinda Brand. Zij is het gehele seizoen al in uitstekende vorm en won zondag nog de Wereldbeker Dendermonde. Denise Betsema lijkt de grootste uitdager vanuit Nederlands kamp. Op het snelle en technische parcours is het misschien wel meer uitkijken naar de wedstrijd bij de mannen en daarin is het de vraag hoe de verhoudingen er na de Wereldbeker in Dendermonde van zondag voorstaan? Is Van Aert nog steeds oppermachtig of weet Van der Poel richting topvorm te groeien?

De wedstrijd bij de vrouwen start maandag om 13.40 uur, bij de mannen is 15.05 uur het aanvangstijdstip. Om alles live te volgen, kunt u gebruikmaken van de kanalen van Eurosport. Op het hoofdkanaal en de Eurosport Player zijn ze er vanaf 13.35 uur live bij. Bij de mannen beginnen ze de uitzending vanaf 15.00 uur. Bij Sporza (op Eén) zenden ze om 17.35 uur een samenvatting uit van de wedstrijd.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws