Hard gelag voor Lidl-Trek en Balsamo: Italiaanse breekt neusbeen en middenhandsbeentje, ook hersenschudding Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Hard gelag voor Lidl-Trek en Balsamo: Italiaanse breekt neusbeen en middenhandsbeentje, ook hersenschudding

Hard gelag voor Lidl-Trek en Balsamo: Italiaanse breekt neusbeen en middenhandsbeentje, ook hersenschudding

Elisa Balsamo is de eerste etappe in de Ronde van Burgos niet zonder pech doorgekomen. De Italiaanse renster van Lidl-Trek ging in volle finale hard onderuit en kwam daarbij in de hekken terecht. Via een bericht op X heeft haar werkgever nu een statusupdate gedeeld.

'De eerste onderzoeken en scans hebben een gebroken neusbeen en hersenschudding aan het licht gebracht voor Elisa', opent de Amerikaanse formatie het trieste bericht. 'Ook kampt ze met een gebroken tweede middenhandsbeentje.'

Balsamo kwam nog wel over de finish

Kortom, fikse schade voor de vrouw die in goeden doen was (ze won dit jaar de Trofeo Binda en Classic Brugge-De Panne) maar in de ouverture van de Spaanse rittenkoers dus de hekken in gekatapulteerd werd.

Balsamo stapte overigens niet direct af. Ze werd namelijk als 115e (voorlaatste) in de uitslag geplaatst, al zit haar Spaanse avontuur er nu logischerwijs toch echt op.

Lidl-Trek baalt: Balsamo breekt neusbeen en middenhandsbeentje, ook hersenschudding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws