šŸŽ„ BelgiĆ« lacht om sketch over Van der Poel van De Ideale Wereld: 'Twee meisjes op de gang' Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ BelgiĆ« lacht om sketch over Van der Poel van De Ideale Wereld: 'Twee meisjes op de gang'

šŸŽ„ BelgiĆ« lacht om sketch over Van der Poel van De Ideale Wereld: 'Twee meisjes op de gang'

Too soon? Voor de wielerfans die Mathieu van der Poel echt een warm hart toedragen misschien wel een beetje, maar de comedians gaan natuurlijk graag aan de haal met het bizarre verhaal van de Nederlander bij het WK in Australiƫ. Met 'Twee meisjes op de gang' leverde De Ideale Wereld alvast een sketch af.

Het Belgische praatprogramma is veelal serieus, maar kent iedere aflevering ook meerdere satirische filmpjes, op basis van de actualiteit. Een beetje wat Lucky TV voor Nederland is. Om die reden ging de redactie aan de slag met een video over Van der Poel, die een avond voor het WK in Australiƫ werd gearresteerd, nadat hij twee vervelende meiden op de gang had achtervolgd tot in hun kamer.

Van der Poel kwam er met een boete vanaf, maar uiteraard is het boek daarmee niet dicht. Terwijl zijn advocaat nog in beroep gaat tegen de straf en Van der Poel zich ongetwijfeld rot zal voelen, zal er op televisie nog weleens iets langskomen over het opvallende incident. De Ideale Wereld zette Van der Poel achter de piano, volgens hen 'een goede uitlaatklep'. Er is tevens een gastrolletje voor Wout van Aert op de gitaar.

Oordeel zelf: goede sketch?

Video: Ideale Wereld maakt sketch over Van der Poel (met gastrolletje Van Aert)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws