INEOS Grenadiers wil meteen scoren, met Bernal in gedachten: 'Dat kan een extra motivatie zijn' Wielrennen
Wielrennen

INEOS Grenadiers wil meteen scoren, met Bernal in gedachten: 'Dat kan een extra motivatie zijn'

INEOS Grenadiers wil meteen scoren, met Bernal in gedachten: 'Dat kan een extra motivatie zijn'

Bij INEOS Grenadiers waren ze al gemotiveerd om in 2022 wat te laten zien, maar na de crash van Egan Bernal is de ambitie om te scoren nog een beetje groter geworden. Dat vertelt ploegleider Servais Knaven in gesprek met Cyclingnews.

Bernal crashte eind januari tijdens een training en moet herstellen van meerdere breuken. Zijn ploegmaats van INEOS leven intens mee met de Colombiaan, die als grote kopman op papier stond voor veel wedstrijden in 2022. Er worden binnen het team constant updates gegeven over de gezondheid van Bernal. 'Iedereen staat achter Egan, we steunen hem en hopen op een snel herstel. Niemand plakt er echter een nummer op, laten we het beste hopen', aldus Knaven.

INEOS Grenadiers staat begin februari aan het vertrek van de Ster van Bessèges en de Ronde van Valencia en daar willen Bernals ploegmaats meer dan ooit scoren. Knaven is met een ploeg in Valencia. 'Bernal zit bij iedereen in het hoofd, dat kan een extra motivatie zijn. Tao Geoghegan Hart, Pavel Sivakov en Carlos Rodriguez klimmen goed en willen wat laten zien hier.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws