Van Baarle, Eenkhoorn, Dekker en Bax pronken trots met kersverse outfit van nieuwe ploegen Wielrennen
Wielrennen

Van Baarle, Eenkhoorn, Dekker en Bax pronken trots met kersverse outfit van nieuwe ploegen

Van Baarle, Eenkhoorn, Dekker en Bax pronken trots met kersverse outfit van nieuwe ploegen

Januari-maand = transfermaand! Na maandenlang wachten kunnen we eindelijk zien hoe renners bij hun nieuwe ploeg eruit zien in een nieuw tricot. Enkele Nederlandse renners lieten hun shirtje al trots zien via social media. Ramon Sinkeldam in het Alpecin-blauw ontbreekt nog, de rest zie je hieronder.

Dylan van Baarle - Jumbo-Visma

Dylan van Baarle hadden we stiekem al gezien bij de perspresenatie van Jumbo-Visma, maar op 1 januari mocht de Nederlander er ook officieel mee naar buiten komen. Het geel-zwart staat nog wat onwennig, na al die jaren bij INEOS Grenadiers. Maar hier kunnen we wel aan wennen hoor, Dylan! 'Karren maar', zegt hij er vol motivatie bij.

Pascal Eenkhoorn - Lotto Dstiny

Ook Lotto-Dstiny kan in 2023 rekenen op een Nederlandse renner van naam. Pascal Eenkhoorn reed jaren voor Jumbo-Visma, maar waagde de overstap naar België. Bij Lotto-Dstiny krijgt hij de vrijheid om voor zijn kansen te gaan en zo in de eerste helft van 2023 zijn rood-wit-blauwe kampioenstrui nog net iets beter te laten zien. Prachtig!

David Dekker - Arkéa-Samsic

Nog een vertrekkende Nederlander bij Jumbo-Visma: David Dekker. De rappe zoon van Erik Dekker trok naar Arkéa-Samsic, waar hij in de WorldTour z'n kunsten mag blijven vertonen. Het rode shirt van de Franse formatie staat hem alvast goed, dat kunnen we alleen maar beamen. Win er maar snel een wedstrijdje in, David! Dekker is fotootje nummer vier in onderstaande foto-serie.

Sjoerd Bax - UAE Team Emirates

De transfer van deze winter? Voor Sjoerd Bax ongetwijfeld. Sta je daar plots voor de camera, met Tadej Pogacar, Adam Yates en João Almeida om je heen. Het zwart-witte UAE-shirt zit Bax zo te zien als gegoten, al zullen we hem ook wel een beetje missen in het blauw van Alpecin-Deceuninck. Wat gaat de nuchtere Hollander laten zien bij de miljoenenformatie uit de Emiraten?


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws