Wielrennen op TV 8 juni 2022 | Na tijdrithemel in de Dauphiné nog een avondetappe in ZLM Tour Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 8 juni 2022 | Na tijdrithemel in de Dauphiné nog een avondetappe in ZLM Tour

Wielrennen op TV 8 juni 2022 | Na tijdrithemel in de Dauphiné nog een avondetappe in ZLM Tour

Het zwarte gat na de Giro d'Italia duurde niet lang. We worden in juni dood gegooid met koers, zo ook op woensdag 8 juni! De Dauphiné, Womens's Tour en Adriatica Ionica Race vervolgen hun weg, terwijl er in Zeeland wordt afgetrapt met de ZLM Tour. In de Leiderstrui vertelt je precies waar en hoe laat je livebeelden kunt zien.

TV en tijden etappe 4 Critérium du Dauphiné 2022

Op dag vier van de Dauphiné staat er een tijdrit van 32 kilometer op het programma. Meer dan interessant, met wereldkampioen tijdrijden Filippo Ganna aan de start, olympisch kampioen Primoz Roglic op de lijst én ook Wout van Aert van de partij. De beste tijdrijders ter wereld in een lange race tegen de klok, dat willen we zien!

Livebeelden worden verzorgd voor Eurosport en Sporza. De eerste renner vertrekt al om 13.06 uur, maar via Eurosport 1 en de Eurosport Player wordt om 14.55 uur ingeschakeld. Helaas is Ganna dan al binnen, maar Roglic en Van Aert zitten in het laatste uur. Sporza is er via Eén vanaf 14.25 uur bij, waarmee we misschien nog net een glimp van Ganna kunnen opvangen. Van Aert vertrekt om 16.00 uur als laatste.

TV en tijden etappe 3 Women's Tour 2022

In de Women's Tour zou het na twee dagen sprinten weleens een ander wedstrijdbeeld kunnen worden. Er wordt onderweg flink geklommen, met alleen de laatste twintig kilometer vlak richting de streep. Te zwaar voor types zoals Lorena Wiebes? Je kunt het live bekijken via Eurosport, waar via de Eurosport Player om 13.30 uur livebeelden zijn. De dames vertrekken om 12.15 uur en zijn rond 15.15 uur binnen.

TV en tijden etappe 1 ZLM Tour 2022

Ook in Nederland is het koers op woensdag! De ZLM Tour is eindelijk terug, na enkele lastige coronajaren. Wie wordt de opvolger van Mike Teunissen, die in 2019 in de laatste editie won? De organisatie is slim, want op deze drukke koersdag wordt de start van etappe 1 pas om 19.00 uur gegeven. Er worden vijf rondjes gereden rond Kapelle, waar na 101 kilometer ook de finish is getrokken. De Eurosport Player is er om 20.00 uur bij, met de finish rond 21.30 uur.

TV en tijden etappe 5 Adriatica Ionica Race 2022

In Italië staat woensdag de vijfde en laatste etappe van de Adriatica Ionica Race op het programma. Er wordt flink geklommen, maar de laatste vijftig kilometer zijn in dalende lijn of vlak. Klassementsleider Filippo Zana (Bardiani) zou dus weleens zijn leiderstrui kunnen gaan verdedigen. Livebeelden? Helaas niet, maar In de Leiderstrui doet wel weer uitgebreid verslag op de website met een artikel na de finish.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws