La Gazzetta dello Sport: 'Vlasov rijdt in 2022 voor INEOS Grenadiers' Algemeen nieuws

La Gazzetta dello Sport: 'Vlasov rijdt in 2022 voor INEOS Grenadiers'

Door Wilbert van der Velde 02 september 2020 | 23:05


Alexander Vlasov vervolgt zijn carrière vanaf 2022 mogelijk bij INEOS Grenadiers. Dat meldt La Gazzetta dello Sport op basis van bronnen.

Vlasov is sinds de coronastop één van de revelaties in het wielrennen. Hij won onder andere de Mont Ventoux Dénivelé Challenge en de Giro dell'Emilia. Daarnaast werd de Rus derde in de Ronde van Lombardije. Dit jaar concentreert Vlasov zich op de Giro d’Italia, waar hij samen met Jakob Fuglsang namens Astana zal worden uitgespeeld. In aanloop daar naartoe rijdt hij de Tirreno-Adriatico.

Gezien de prestaties van Vlasov en zijn nog jonge leeftijd (24 jaar) lijkt een rol van kopman bij INEOS Greandiers voor de hand te liggen. Bij de Britse ploeg vinden al de nodige veranderingen plaats. Zo vertrekt uithangbord Chris Froome en is voor volgend jaar de huidige geletruidrager in de Tour de France, Adam Yates, al aangetrokken. Mocht Vlasov daadwerkelijk eind 2021 de overgang maken, dan zal hij onder andere met Egan Bernal en Yates te maken krijgen. (Foto: Sirotti)


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws