Wielrennen op TV 3 mei 2022 | Lotto Soudal op puntenjacht in Vierdaagse van Duinkerke Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 3 mei 2022 | Lotto Soudal op puntenjacht in Vierdaagse van Duinkerke

Wielrennen op TV 3 mei 2022 | Lotto Soudal op puntenjacht in Vierdaagse van Duinkerke

Nog geen Giro d'Italia, maar wel koers deze week! De Vierdaagse van Duinkerke staat namelijk op het programma. Met een sterk deelnemersveld, renners als Niki Terpstra, Benjamin Thomas, Oliver Naesen en Arnaud De Lie staan aan de start, belooft het een mooie koers te worden. In de Leiderstrui laat je weten waar de koers te volgen is!

TV en tijden Vierdaagse van Duinkerke 2022

Hoewel de naam anders doet vermoeden, mogen de renners op dinsdag beginnen aan de eerste van zes etappes. Dat doen ze op een licht heuvelachtig parcours. Lotto Soudal is naarstig op zoek naar UCI-punten en start met een sterk team. Met De Lie en Philippe Gilbert hebben zij twee kanshebbers in de gelederen. Zij moeten dan wel afrekenen met Naesen (AG2R Citroën) en Terpstra (TotalEnergies), terwijl ook rappe mannen als Marc Sarreau (AG2R) en Hugo Hofstetter (Cofidis) aan de start staan.

Elke etappe van deze strijd tussen de degradatiekandidaten in de WorldTour-ranking is te volgen de komende week. De Vierdaagse van Duinkerke is te volgen via Eurosport. Zowel via televisiezenderEurosport1 als online streamingdienst Eurosportplayer is de finale van de koers te volgen. Vanaf 15.00 uur schakelen ze in, met de finish rond 16.30. Tevens verzorgt In de Leiderstrui een wedstrijdverslag na de finish.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws