Johannes Staune-Mittet

Dit is de pagina van Johannes Staune-Mittet, een Noorse wielrenner van Visma | Lease a Bike. Staune-Mittet staat te boek als een enorm talent in het groterondewerk en won in 2023 de Giro Next Gen. In de Leiderstrui verzamelt al het nieuws over Staune-Mittet bij en houdt tevens zijn biografie bij!

Johannes Staune-Mittet

Johannes Staune-Mittet werd geboren op 18 januari 2002 in Noorwegen. Staune-Mittet kwam net als zijn landgenoot Per Strand Hagenes in 2021 bij de opleidingsploeg van Visma | Lease a Bike terecht en werkte zijn eerste drie jaren voornamelijk af bij de beloften. Desondanks greep de jonge Noor al in de Ronde van Tsjechië naar een eerste profzege en won hij bij de beloften de Giro Next Gen, inclusief ritzege. Samen met Hagenes en Loe van Belle kreeg de beloftevolle renner een profcontract voorgeschoteld bij Visma | Lease a Bike, bij wie hij in 2024 al vroeg in de WorldTour debuteerde. In de Tour Down Under speelde hij echter geen grote rol.

Johannes Staune-Mittet Nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties