Jorgenson en Van Baarle voeren Tratnik-loos Visma | Lease a Bike aan in de Ronde, Strand Hagenes meteen voor de leeuwen Wielrennen
Wielrennen

Jorgenson en Van Baarle voeren Tratnik-loos Visma | Lease a Bike aan in de Ronde, Strand Hagenes meteen voor de leeuwen

Jorgenson en Van Baarle voeren Tratnik-loos Visma | Lease a Bike aan in de Ronde, Strand Hagenes meteen voor de leeuwen

Visma | Lease a Bike heeft vrijdagmiddag zijn namen gelost voor de Ronde van Vlaanderen. De Killer Bees zullen het tegen topfavoriet Mathieu van der Poel zonder Wout van Aert moeten doen, maar kunnen wel opnieuw rekenen op Dylan van Baarle.

De Nederlandse kampioen is opnieuw hersteld van zijn ziekte, die hem uit Dwars door Vlaanderen hield. Ook opvallend is de aanwezigheid van Per Strand Hagenes in de selectie van de Nederlandse formatie. De jonge Noor liep nauwelijks negen dagen geleden een dubbele neusbreuk op in de E3 Saxo Classic en zou normaal gezien rustig hervatten in de Volta NXT Classic, maar wordt dus weer meteen voor de leeuwen gegooid in Vlaanderens Mooiste.

Lees verder onder de post.

Naast Van Aert is ook Jan Tratnik afwezig. De Sloveen viel in Dwars door Vlaanderen opnieuw zwaar op zijn knie. Matteo Jorgenson, winnaar woensdag, voert daardoor Visma | Lease a Bike aan, Van Baarle en Benoot mogen gezien worden als dark horses. De broers Tim en Mick Van Dijke zijn net als Edoardo Affini trouw op post om hun leiders te ondersteunen.

Selectie Visma | Lease a Bike Ronde van Vlaanderen 2024

Matteo Jorgenson
Tiesj Benoot
Dylan Van Baarle
Per Strand Hagenes
Edoardo Affini
Mick van Dijke
Tim van Dijke

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws