Campenaerts ook in Samyn op de afspraak: 'Trentin was veruit de sterkste' Wielrennen
Wielrennen

Campenaerts ook in Samyn op de afspraak: 'Trentin was veruit de sterkste'

Campenaerts ook in Samyn op de afspraak: 'Trentin was veruit de sterkste'

Victor Campenaerts wist ook in zijn tweede wedstrijd van het seizoen mee het wedstrijdverhaal te schrijven. De Belg van Lotto Soudal was veel van voren te zien in Le Samyn, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een zesde plek.

'Dat is is uiteraard niet het resultaat waarop we hadden gehoopt', stelt Campenaerts via de kanalen van zijn ploeg. 'Maar Le Samyn stelt nooit teleur. Ik denk dat we met de ploeg een attractieve koers hebben gereden en er een aangenaam kijkstuk van hebben gemaakt.'

Campenaerts kon in de finale niet meer het verschil maken. 'Ik heb er in de ontsnapping alles aan gedaan om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Ik had toch wat last van de ribben na mijn valpartij in de Omloop, maar ik denk dat we kunnen stellen dat Matteo Trentin veruit de sterkste was vandaag', sluit hij eerlijk af. Ook Arnaud De Lie eindigde namens Lotto Soudal in de top tien van de wedstrijd.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws